930X122 MAIA

daniel constantin

PRO ROMÂNIA ȘI-A LANSAT AGENDA POLITICĂ

În clădirea din București a Camerei de Comerț şi Industrie a avut loc ieri un eveniment prin care Pro România şi-a lansat programul politic pentru anii 2018-2024.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Victor Ponta și ceilalți doi cofondatori ai noului proiect politic, Daniel Constantin și Sorin Cîmpeanu, au vorbit despre intențiile și scopurile pe care Pro România le are pentru următorii ani.

Ponta i-a prezentat pe noii veniți în Pro România, printre ei numărându-se Ioana Petrescu – fost ministru al Finanțelor Publice, Nicolae Bănicioiu – fost ministru al Sănătății, Mircea Titus Dobre – fost ministru al Turismului, Augustin Jianu  – fost ministru al Comunicațiilor, Gabriela Podaşcă, Mircea Banias, Răzvan Cotovelea, Mihai Sturzu şi Cătălin Nechifor.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

„În octombrie-noiembrie vom face un congres, nu doar să ne alegem pe funcţii, ci să și stabilim toate aceste politici.

Vrem să desemnăm candidati pentru Parlamentul European din rândul celor care vorbesc şi limba română, şi limba engleză bine.

Vreau să desemnăm un candidat la prezidenţiale, pentru că în acest moment există doi candidaţi din zona dreptei. Amândoi, redutabili. Şi domnul Iohannis, şi domnul Tăriceanu. În zona de centru, centru-stânga nu există niciun candidat. Noi vom propune un candidat, este astăzi aici în sală. E aici în sală şi nu sunt eu”, a afirmat Victor Ponta.

Daniel Constantin a spus că Pro România vrea interconectarea bazelor de date electronice și susține plata cu cardul: ”În viață se spune că nu scapi de taxe și de moarte, dar la noi se mai adaugă câteva lucruri: nu scăpăm de copia după buletin, trei copii conforme cu originalul și dosarele cu șine (…) România este pe penultimul loc în privința tranzacțiilor cu cardul.”

La eveniment a fost prezentă și Ecaterina Andronescu, de la PSD.

”Am invitat-o şi vorbesc în această perioadă cu foarte mulţi dintre foştii mei colegi de la PSD. Le-am spus foarte clar: Pro România este de centru-stânga, duce mai departe politici pe care le-am avut în anii trecuţi. Dacă se va pune problema unei alianţe politice, eu cred că cea mai naturală este tot cu PSD, dar, sigur, fără domnul Dragnea şi echipa domniei sale.”, a declarat Ponta.

„La 1 ianuarie 2019, când vom avea preşedinția Uniunii Europene, vreau să avem un guvern de care să ne mândrim şi de care toata Europa să vorbească în următorii ani ca despre un guvern competent, eficient şi patriot.”, a conchis Victor Ponta la finalul evenimentului politic de ieri.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90