Jupiter 930 x 122

alde

DANIEL CONSTANTIN ÎL FACE PRAF ȘI PULBERE PE TĂRICEANU

Daniel Constantin îl face praf și pulbere pe Tăriceanu. Daniel Constantin îi dă o replică dură lui Călin Popescu Tăriceanu. Replica este ca urmare a propunerii de excludere din ALDE a lui Constantin.

Citiți și: BOGDAN IVAN: ”CEI CARE AMENINȚĂ ANGAJAȚII DACIA CU ROBOTIZAREA AU SALARII DATORITĂ MEDIULUI PRIVAT!”

„Între mine și domnul Tăriceanu, între mine și o parte dintre cei care au fost NUMIȚI sâmbătă în conducerea ALDE este o diferență fundamentală de gândire și de abordare politică. Mă delimitez în mod categoric de acțiunile inițiate de Tăriceanu, de felul în care acesta înțelege politica în anul 2017.

Din păcate, Tăriceanu a rămas captiv unui stil arhaic de a face politică. Crede că la 27 de ani după Revoluție poate să se comporte așa cum o făcea în anii 1990. Inclusiv prin acțiunea de excludere a mea, Tăriceanu își șantajează colegii de partid, pe care îi îndeamnă să renunțe la acțiunile din justiție, iar abuzul comis să fie certificat.

Citiți și: CONSTANTIN L-A BLOCAT PE TĂRICEANU. PRO ROMÂNIA, UNDĂ VERDE

Pozițiile noastre sunt ireconciliabile din cauza principiilor. Nu pot și nici nu vreau să fac echipă cu un om care zdrobește onoarea și nu are respect pentru parteneriatele pe care le face. Trecutul lui este mărturia spuselor mele.”, acuză Daniel Constantin.

Fostul copreședinte ALDE spune că Tăriceanu minte, comite abuzuri și impune politica pumnului în gură.

„A fost un congres pe care îl consider nestatutar și imoral, unde Tăriceanu a luat decizii care periclitează viitorul ALDE. Acționează în continuare în ilegalitate, așa cum probabil că s-a obișnuit. Astăzi, la data la care ia măsuri împotriva mea, conducerea partidului pe care a dorit să îl conducă singur nu este validată în mod oficial la Tribunal. Cred, tot mai mult, că acțiunile lui Tăriceanu împotriva mea au fost premeditate.

A ales să îngroape liberalismul sub un maldăr de funcții în care și-a numit camarila de servili. Acesta este Tăriceanu și acesta este noul ALDE, subordonat total și obedient, așa cum dorește să îl conducă!

Eu nu accept politica pumnului în gură! Spre deosebire de el, eu nu mint și nu comit abuzuri. Întotdeauna când am intrat în casa cuiva mi-am arătat respectul față de cei pe care i-am găsit acolo. Spre deosebire de mine, Tăriceanu înțelege respectul prin prisma abuzului pe care este obișnuit să îl comită.

Mă voi lupta în continuare pentru dreptate și pentru a arăta derapajele care au condus la aceste evenimente.

Sunt proceduri în instanță pe care le voi susține în continuare alături de cei care sunt alături de mine. În perioada următoare voi decide împreună cu ei calea pe care vom merge. Eu nu voi accepta niciodată să fac o politică prăfuită de trecutul și de prezentul lui Tăriceanu sau al altor lideri care înțeleg că în 2017 partidele mai pot fi conduse prin cenzură!”, transmite Daniel Constantin.

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066