New Profesional Consult 930 x 122

alde

SE RUPE ALDE ARGEȘ! DEMISII ÎN LANȚ

Se rupe ALDE Argeș! Demisii în lanț. Numeroși membri ALDE părăsesc partidul lui Călin Popescu Tăriceanu pentru a se alătura proiectului politic al lui Daniel Constantin, Pro România. Motivul, spun ei, este acela că nu se regăsesc în politica lui Tăriceanu, una ”lipsită de adevăr”.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Alături de Daniel Constantin și de Pro România au decis să meargă și organizația de tineret a ALDE Câmpulung Muscel, o parte din TLDE Argeș și membri din organizația de tineret a ALDE Pitești.

Președintele organizației de tineret a ALDE Câmpulung, Cristina Barbu, și în jur de 30 de membri din organizație au demisionat din partid. Printre cei 30 se numără și prim-vicepreședintele TLDE Câmpulung, Andreea Cocuț, și vicepreședintele Diana Burneci.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

”Daniel Constantin reprezintă o idee politică pentru tineri, face o altfel de politică, are un proiect viabil și este un politician curat. Atât eu, cât cei și organizația TLDE Câmpulung suntem nemulțumiți de modul în care Daniel Constantin a fost înlăturat de colegii săi, cu atât mai mult cu cât dânsul a fost unul dintre fondatorii partidului.”, precizează pentru ePitești Cristina Barbu.

Și o parte a organizației de tineret a ALDE Argeș a decis să treacă la Pro România. Este vorba despre vicepreședinții Liviu Păunoiu, Anin-Nicolae Bucurel, Adrian Janță, Alin Voicu, Marius Rizea, Gabriel Cuprinsu și Cristina Beșeleagă.

”Îi sunt fidel lui Daniel Constantin și valorilor pe care acesta le reprezintă. Am ales să continui alături de echipa formată de Daniel Constantin. Sunt oameni care fac o altfel de politică, bazată pe adevăr.”, spune Liviu Păunoiu, cel care a ocupat funcțiile de vicepreședinte TLDE Argeș și președinte ALDE Săpata.

De asemenea, Anin-Nicolae Bucurel precizează pentru ePitești: ”Daniel Constantin este un om corect, care a luptat întotdeauna pentru colegii săi. Nu pot să stau alături de Tăriceanu, cel care și-a mințit colegii, într-un partid în care se încalcă regulile interne!”

Și copreședintele TLDE Pitești, Cosmin Mituleci, dar și o parte a organizației municipale demisionează din ALDE pentru a se alătura proiectului Pro România.

”Am decis să mă alătur proiectului Pro România pentru Daniel Constantin, deoarece mi-a fost un mentor în ceea ce înseamnă politică. Este un politician care sprijină tinerii, în special pe noi, cei din Argeș. Nu mi se par în regulă jocurile de culise care se fac în ALDE, la nivel central, pentru funcții!”, declară Cosmin Mituleci.

Alături de membri ai acestor organizații, și Iuliana Șerbănescu, secretarul general al Organizației de Femei ALDE Argeș, și Florentina Gongănău, fost secretar coordonator al ALDE Argeș, trec la Pro România.

”Nu mă mai regăsesc în ALDE! În ultima perioadă am fost dezamăgită de politică, de ceea ce au făcut cei din ALDE. Pentru că l-am susținut pe Daniel Constantin, colegii m-au marginalizat, am trecut pe linie moartă. Voi merge mai departe alături de Pro România, pentru că mă regăsesc în ideile politice ale lui Daniel Constantin.”, ne-a declarat Florentina Gongănău.

Amintim că recent și ALDE Mioveni a trecut la Pro România. Amănunte, AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90