930 x122 grota rece

alde

SE ALEGE PRAFUL DE ALDE: O NOUĂ DEMISIE

Se alege praful de ALDE: o nouă demisie.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

Călin Popescu Tăriceanu este părăsit rând pe rând de către cei care îi reproșează maniera de conducere. Cea mai recentă demisie din ALDE este a lui Dan Marian, care era copreședinte al organizației Sector 5 din Capitală și care provenea din fostul PLR, condus de Tăriceanu.

“După ce am văzut politica epurărilor dusă de Tăriceanu la conducerea noului ALDE, am decis să demisionez din partid.

Citiți și: CONSILIERUL LOCAL PITEȘTEAN IONUȚ OLARIU A TRECUT LA PRO ROMÂNIA

Din păcate, episodul politic scris de Tăriceanu în ALDE este unul trist. Și-a încălcat toate angajamentele politice, parteneriatele și cuvântul dat în fața celor care au pus umărul la construirea ALDE. Tăriceanu este un om fără scrupule, și-a mințit toți colaboratorii politici pentru a-și atinge obiectivul, adică intrarea în Parlament și obținerea conducerii ALDE pentru el și pentru Chițoiu.

Nu pot rămâne alături de oameni care calcă în picioare democrația internă, norme elementare de bun simț și care practică abuzul în formă continuată. Drumurile noastre se despart, pentru că nu vreau și nici nu mai pot să rămân alături de un om în care am crezut încă de la formarea PLR.”, declară noul demisionar din ALDE, potrivit AGERPRES.

Dan Marian, care a candidat anul trecut din partea ALDE în alegerile pentru funcția de primar al Sectorului 5, i se va alătura lui Daniel Constantin în noul partid pe care acesta îl va înființa: “Cred în Daniel Constantin și în proiectul politic pe care îl construiește astăzi cu foști colegi din ALDE. Sunt alături de ei și îmi pun la dispoziție toată experiența politică și administrativă pentru a construi un partid sănătos de centru.”

Anterior lui Dan Marian, și Răzvan Mitu, fostul copreședinte ALDE Sector 1, și Cristian Cosmin, fost vicepreședinte al aceleiași organizații, și-au anunțat demisia din partidul lui Tăriceanu.

Demisiile din ALDE curg ca pe bandă rulantă, și alte persoane, inclusiv parlamentari, părăsind deja sau urmând să părăsească formațiunea pentru a se înscrie în viitorul nou partid al lui Daniel Constantin. (Sursă foto: adevarul.ro)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90