Donaris 930 x 122

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN ÎȘI FACE PARTID

Daniel Constantin îşi face partid.

Citiți și: FII ALĂTURI DE VICTOR PONTA ȘI DANIEL CONSTANTIN! ALEGE SĂ FII #ALTFEL

Daniel Constantin „adună oaste în aceste zile şi vrea să construiască un partid pe infrastructura fostului Partid Conservator”, scrie știripesurse.ro. Potrivit sursei citate, „o parte dintre organizaţiile fostului PC sunt alături de Constantin şi i se vor alătura acestuia”.

Alături de Daniel Constantin vor veni și foşti parlamentari PC. Unii dintre ei încă sunt membri ai ALDE, care au scăpat de epurarea politică dictată de Călin Popescu Tăriceanu, epurare care a dus la excluderea din partid a lui Constantin.

Citiți și: DANIEL CONSTANTIN: ”LA ALDE, ABUZUL ESTE SINGURA FORMĂ DE A FACE POLITICĂ”

„Daniel Constantin nu pornește chiar de la zero cu partidul, pentru că în această perioadă se luptă să recupereze sediile fostului Partid Conservator, ceea ce îi va asigura un mare avantaj din punct de vedere al infrastructurii.

Partidul se află încă în laboratoarele de strategie, dar detaliile aflate până acum ne arată că va fi un partid cu doctrină de centru, pe modelul Macron în Franţa. Se lucrează, de asemenea, la denumirea partidului şi se analizează mai multe variante care vor avea în centru numele de România. Printre variantele de lucru se numără denumiri precum Pro România, România Noastră sau România Mea.”, anunță știripesurse.ro.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066