930×122 CAPRA 5

daniel constantin

DANIEL CONSTANTIN ŞI-A LANSAT PARTIDUL PRO ROMÂNIA

Daniel Constantin şi-a lansat Partidul Pro România. Sub sloganul „Altfel”, fostul copreşedinte al ALDE, Daniel Constantin, şi-a lansat astăzi Partidul Pro România, partid care se doreşte a fi unul de centru, bazat pe patriotism.

Citiți și: Apariție-surpriză pe scena politică a conducerii PNL Teleorman!

La lansarea desfășurată în Bucureşti, alături de Daniel Constantin s-au aflat europarlamentarul Laurenţiu Rebega, fostul deputat PSD Mihai Sturzu, membru PRU, Mircea Banias, Eugen Durbacă, Damian Florea și Sorin Cîmpeanu, dar şi lideri din teritoriu care au părăsit ALDE pentru a-i fi alături lui Constantin în noul proiect politic.

„PRO România nu este un proiect politic care a găsit cheia succesului, este un proiect politic care își propune de acum înainte să comunice mai mult, un proiect politic care își propune să lanseze o platformă care să implice oamenii nu numai înainte și în timpul campaniei electorale, ci și după ce un partid ajunge la guvernare, ceea ce nu se întâmplă.”, a declarat Daniel Constantin cu ocazia lansării partidului.

Citiți și: Comună din județ, pe un butoi de pulbere: „De aici, dejecții sunt deversate direct în Râul Argeș!”

Liderul celui mai nou partid din ţară – Partidul Pro România, Daniel Constantin, şi-a argumentat şi alegerea făcută în ceea ce privește denumirea formațiunii: „De ce PRO România? (…) Acest proiect politic se numește în felul acesta pentru că sunt român, îmi iubesc țara și vreau să fac ceva pentru țara mea.” (Foto: Inquam Photos/Octav Ganea)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90