Donaris 930 x 122

parlamentul european

CE VOR COPIII DE LA POLITICIENI? RĂSPUNSUL ÎL DĂ FIICA GABRIELEI ZOANĂ!

Gabriela Zoană, candidat al PSD Argeş pentru Parlamentul European, a fost la vot însoţită de fiica ei, Alexandra, în vârstă de 10 ani.

Citiți și: Veste uriașă despre PIB-ul Argeșului!

Zoană a votat la Școala nr. 5 „Nicolae Iorga” din Pitești. „Am votat pentru viitorul nostru, al tuturor, pentru a aduce bani europeni în România și cât mai multe investiţii în judeţul nostru. Am votat pentru viitorul copiilor noştri, pentru o Românie în care angajaţii să aibă salarii decente, iar bătrânii, pensii adecvate.”, a spus Gabriela Zoană, ocupanta locului 20 pe lista naţională a Alianţei PSD-UNPR-PC pentru Parlamentul European.

Fiica sa, Alexandra, a oferit declaraţia momentului: „A fost o lună (n.r. – de campanie electorală) în care mama a stat puţin cu mine… Știu, însă, că va recupera şi că dacă va ajunge în Parlamentul European va lupta pentru ca noi să avem o copilărie mai bună.”

Citiți și: Un director al unei instituții din Argeș a trecut de la PNL la PSD!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3