EcoMoto 930×122

muscel

PREMIU SPECIAL PENTRU ȘTEFANIA

Ştefania Vorovenci a obţinut premiul special la concursul internaţional de muzică ușoară ,,Stars of Song’’, care s-a desfăşurat la sfârșitul lunii trecute în Câmpulung Muscel.

Citiți și: CENTRUL CULTURAL MIOVENI ANUNȚĂ UN SPECTACOL DE FOLCLOR

,,La concurs au participat reprezentanți din șapte ţări. A fost cel mai dificit concurs din viaţa mea, dar şi cel mai frumos. Nu m-am clasat pe primele trei locuri, însă am obținut premiul special. Primele locuri au fost ocupate de cei din afară, care aveau, într-adevăr, voci de aur. Mi-a făcut o deosebită plăcere să particip şi mă bucur că la categoria mea de vârstă doar eu şi încă o fetiţă am luat premiul special. Bineînţeles că anul viitor voi participa din nou, dar cu altfel de aşteptări, mai mari.’’, declară Ştefania pentru ePitești.

Amintim că Ștefania Vorovenci este elevă la Liceul Teoretic „Iulia Zamfirescu” din Mioveni, Argeș. (Foto: Facebook Ştefania Vorovenci)

Citiți și: RESPECT! MONUMENT PENTRU LUPTĂTORII ANTICOMUNIȘTI DIN MUSCEL

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3