Donaris 930 x 122

dani oțil

DANI OȚIL ȘI FLAVIAN GLONȚ, LA TROFEUL CÂMPULUNG MUSCEL

După cum vă amintiți, argeșeanul Flavian Glonț a câștigat la emisiunea „Românii au talent” datorită ușurinței cu care mânuiește cubul Rubik. Duminică, 20 septembrie, la Trofeul Câmpulung Muscel 2015 dexteritatea tânărului care deține recordul naţional la cea mai rapidă rezolvare a unui cub Rubik va fi pusă la încercare: va trebui să rezolve cubul de pe scaunul din dreapta al unui pilot de curse.

Citiți și: ARGEȘEANUL FLAVIAN GLONȚ, SENZAȚIONAL LA BRITAIN’S GOT TALENT! (VIDEO FABULOS)

Despre performanța lui Flavian Glonț puteți citi aici: http://epitesti.ro/caleidoscop/tv/senzational-un-argesean-castigat-finala-la-romanii-au-talent/.

De asemenea, moderatorul tv Dani Oțil (foto) este așteptat să concureze în Câmpulung, iar printre spectatori îl veți găsi și pe maestrul Ovidiu Lipan Țăndărică.

Citiți și: RESPECT! MONUMENT PENTRU LUPTĂTORII ANTICOMUNIȘTI DIN MUSCEL

Competiția va avea loc sâmbătă, 19, și duminică, 20 septembrie, pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, și reprezintă etapa a VI-a a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop.

Cu două zile înainte de finalizarea înscrierilor peste 40 de piloți au confirmat prezența, printre ei numărându-se principalii candidați la câștigarea titlului de campion național: Paul Andronic, Ovidiu Zaberca și Lucian Răduț. Organizatorii mizează pe participarea a 60 de concurenți. Materialul de concurs este unul de excepție, de la monoposturi până la mașini istorice.

Ca urmare a desfășurării acestei competiții drumul judeţean 734 Lereşti-Voina va fi închis circulaţiei sâmbătă şi duminică, 19 şi 20 septembrie, între orele 7 şi 19, de la borna kilometrică 8. În cazuri de urgenţă circulaţia va putea fi redeschisă.

Trofeul Câmpulung Muscel 2015 este organizat de un club de profil, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, cu sprijinul tradiţional al Primăriei Câmpulung Muscel și cu susținerea Consiliului Județean Argeș. (Foto: libertatea.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90