930×122 POSADA 5

mireasa

EVELYNE A ÎMBRĂCAT ROCHIE DE MIREASĂ (GALERIE FOTO)

După ce de curând a îmbrăcat mai multe costume tradiţionale pentru promovarea trupei în care dansează, Nicoleta Evelyne Peter a pozat în rochie de mireasă.

Citiți și: CEA MAI SIMPLĂ ȘI MAI COCHETĂ ȚINUTĂ PENTRU O ZI LA PLAJĂ

Admiratorii Evelynei, nu puțini, pot sta liniștiți: a fost doar o ședință foto, iar nu o „repetiție” pentru propria ei nuntă. Deocamdată, nu este cazul.

„A fost o provocare pentru mine. Probabil că visul oricărei femei este să se vadă îmbrăcată în rochie de mireasă. Ca să fiu sinceră, m-am simţit minunat! A fost ceva special, iar rochiţa, superbă!”, spune Evelyne pentru ePitești.

Citiți și: ANDREEA TUDOR: ROCHIA POTRIVITĂ PENTRU BALUL DE ABSOLVIRE

Fotografiile au fost făcute de Cătălin Zamfir, cel cu care unguroaica de la trupa de dans modern Starfix colaborează de doi ani. De machiaj s-a ocupat Andreea Cătulescu, iar de coafură, Georgiana Sandu.

De etnie maghiară, Evelyne s-a născut în Timişoara. De opt ani încoace, însă, locuieşte în Piteşti. Are 18 ani şi este elevă la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, la profilul design vestimentar.

Despre Nicoleta Evelyne Peter puteți citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/unguroaica-de-la-starfix-pozat-costum-popular-rusesc/. (Foto: Facebook Nicoleta Evelin)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3