930 x122 grota rece

mireasa

EVELYNE A ÎMBRĂCAT ROCHIE DE MIREASĂ (GALERIE FOTO)

După ce de curând a îmbrăcat mai multe costume tradiţionale pentru promovarea trupei în care dansează, Nicoleta Evelyne Peter a pozat în rochie de mireasă.

Citiți și: Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

Admiratorii Evelynei, nu puțini, pot sta liniștiți: a fost doar o ședință foto, iar nu o „repetiție” pentru propria ei nuntă. Deocamdată, nu este cazul.

„A fost o provocare pentru mine. Probabil că visul oricărei femei este să se vadă îmbrăcată în rochie de mireasă. Ca să fiu sinceră, m-am simţit minunat! A fost ceva special, iar rochiţa, superbă!”, spune Evelyne pentru ePitești.

Citiți și: EVELYNE DE LA STARFIX, LOCUL 2 LA „MISS EUROPA”

Fotografiile au fost făcute de Cătălin Zamfir, cel cu care unguroaica de la trupa de dans modern Starfix colaborează de doi ani. De machiaj s-a ocupat Andreea Cătulescu, iar de coafură, Georgiana Sandu.

De etnie maghiară, Evelyne s-a născut în Timişoara. De opt ani încoace, însă, locuieşte în Piteşti. Are 18 ani şi este elevă la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, la profilul design vestimentar.

Despre Nicoleta Evelyne Peter puteți citi și aici: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/unguroaica-de-la-starfix-pozat-costum-popular-rusesc/. (Foto: Facebook Nicoleta Evelin)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3