New Profesional Consult 930 x 122

modele

3 MODELE DE ROCHIE PENTRU VARA CARE VINE

Piesa vestimentară de rezistență pentru garderoba de vară a doamnelor și domnișoarelor este rochia. Iată care sunt cele mai frumoase trei modele care nu trebuie să îți lipsească din garderobă în sezonul care se apropie.

Citiți și: Incredibil! Ce s-a descoperit în lacul din Ștrand va atrage piteștenii ca un magnet

Rochia maxi poate avantaja orice fel de siluetă și este perfectă atât pentru o ținută casual, cât și pentru o ocazie specială.

Rochia nude este o alegere excelentă și extrem de comodă, putând fi purtată pe tot parcursul zilei. Tonurile de nude predominante acestui tip de rochie vă pun în evidență feminitatea.

Citiți și: Modelele de subiecte pentru Bacalaureat 2022, publicate

Rochia pentru cocktail vă conferă acel aer de couture și vă pune în valoare stilul și personalitatea. Evenimentele la care veți lua parte îmbrăcate cu aceste tipuri de rochie au loc seara, prin urmare puteți adăuga ținutei și accesorii glam.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90