930 x122 grota rece

bby

O NOUĂ COLECŢIE BBY TE AŞTEAPTĂ ÎN MAGAZIN!

Chiar dacă vremea de afară nu este deloc prietenoasă, asta nu înseamnă că trebuie să staţi în casă. Aşa cum v-am obişnuit, la fiecare sfârşit de săptămână în magazinul Lena Boutique, situat în Complexul Fortuna, la etajul 1, la intrarea dinspre Piaţa “Vasile Milea” din centrul Piteștiului, vă aşteaptă o nouă colecţie.

Citiți și: CEA MAI SIMPLĂ ȘI MAI COCHETĂ ȚINUTĂ PENTRU O ZI LA PLAJĂ

De această dată în magazin veţi descoperi o mulţime de rochii scurte sau lungi, salopete şi multe alte hăinuțe create în aşa fel încât să raspundă nevoilor fiecărei doamne și domnişoare.

Magazinul Lena Boutique este în mod cert locul în care cele mai sofisticate şi pretenţioase femei îşi fac cumpărăturile. Alegeţi să purtaţi o creaţie BBY şi veţi avea o apariţie memorabilă! (Foto: Facebook Lena Piteşti Fortuna)

Citiți și: DENISA DINICĂ, DIN NOU ÎN ROCHIE DE MIREASĂ

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3