930×122 CAPRA 5

bianca ionescu

A STRĂLUCIT ÎN ROCHIE DE MIREASĂ!

De curând v-am prezentat-o pe Bianca Ionescu, elevă a liceului ,,Ion Mihalache’’ din orașul argeșean Topoloveni, debutantă în lumea modei http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/frumoasa-si-delicata-e-debutanta-lumea-modei/.

Citiți și: Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

La scurt timp după publicarea articolului Bianca a avut ocazia să prezinte nu o dată, ci de două ori în rochie de mireasă. ,,M-am simţit minunat! Am avut emoţii aşa cum am înaintea oricărei prezentări, însă de această dată au fost ceva mai mari. De ce? Pentru că îmi imaginam că mă aflu în cea mai importantă zi a vieţii mele. A fost o prezentare reuşită, dar mi-aş fi dorit ca și părinţii mei să fie prezenţi. Sunt convinsă că ar fi fost cu mult mai emoţionaţi decât mine. Sper ca la următoarea prezentare să fie în sală.’’, afirmă Bianca Ionescu.

În vârstă de 18 ani, Bianca îşi doreşte să urmeze cursurile unei facultăți de limbi străine. (Foto: Facebook Bianca Ionescu)


Citiți și: NU RATAȚI! MUZICĂ DE FILM ÎN PIAȚA PRIMĂRIEI

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3