New Profesional Consult 930 x 122

denisa dinica

MIREASĂ PENTRU A PATRA OARĂ!

Cea mai recentă ședință foto a Denisei Dinică a fost pentru un cunoscut salon de înfrumuseţare din Pitești.

Citiți și: Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

Pentru a patra oară în viața ei Denisa a pozat în rochie de mireasă. Concluzia noastră? Îi stă nu bine, ci foarte bine! ,,Prima rochie de mireasă pe care am îmbrăcat-o a fost cea a mamei. Se întâmpla în urmă cu trei ani. De atunci şi până acum am pozat de câteva ori în mireasă pentru anumite case de modă şi pot spune că deja îmi imaginez cum va fi rochia pe care o voi purta la nunta mea. Voi alege o rochie lungă, de prinţesă, pentru cununia religioasă, iar pentru petrecere voi opta pentru o rochie scurtă sau una de tip sirenă.’’, ne mărturisește Denisa.

Amintim că Denisa Dinică este elevă la Colegiului Tehnic „Costin D. Neniţescu” din Pitești şi lucrează ca model şi hostess la diverse evenimente, printre care și la cele organizate în VIP ROOM, cel mai tare club din oraș. (Foto: Facebook Denisa Elena Dinică)

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3