EcoMoto 930×122

denisa dinica

PITEȘTEANCA DENISA DINICĂ A FILMAT CU DORIAN POPA

Nu am greșit atunci când am spus că piteșteanca Denisa Dinică este una dintre cele mai apreciate fotomodele din Argeș. DD demonstrează frecvent prin exemplul său personal că atât timp cât eşti serioasă, perseverentă şi ambiţioasă îţi poţi construi o carieră de succes.

Citiți și: Prima ieșire publică: ,,Recunosc, am consumat…!”

Recent Denisa a filmat alături de Dorian Popa pentru promovarea produselor unui cunoscut brand de cosmetice. Filmările au durat în jur de nouă ore şi au avut loc într-un club bucureştean. Urmează ca peste puţin timp spotul publicitar să fie difuzat pe micile ecrane.

Dorian Popa este actor de televiziune, compozitor, dansator și cântăreț. A devenit cunoscut publicului larg în anul 2011, odată cu apariția sa în serialul tv „Pariu cu viața”.

Citiți și: DORIAN POPA, CONCERT ÎN MIOVENI

Amintim că vara trecută DD a făcut animație într-o emisiune de vară prezentată de Ilinca Vandici şi Liviu Vârciu pe Kanal D. (Foto: Facebook Denisa Dinică)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90