EcoMoto 930×122

anda popescu

FEMININĂ ȘI DELICATĂ! A PREZENTAT PENTRU PRIMA DATĂ ÎN ROCHIE DE MIREASĂ!

Cu ceva timp în urmă v-am prezentat-o pe Anda Popescu, elevă la Colegiul Economic „Maria Teiuleanu” din Pitești http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/anda-popescu-eleganta-rafinament-frumusete-vezi-galerie-foto/.

Citiți și: Plângere inedită: Ginerele a reclamat că mireasa a fugit cu prietenul lui

Încă de mică Anda, acum în vârstă de 18 ani, cocheta cu moda. Azi a ajuns să aibă o adevărată carieră în acest domeniu. De doi ani lucrează la o cunoscută agenţie de modelling din orașul nostru. De curând a avut şi prima sa prezentare în rochie de mireasă.

,,A fost pentru prima dată când am îmbrăcat rochia de mireasă. M-am simţit minunat, mai ales pentru că nu era o rochie oarecare, ci una care purta semnătura Innocenti Sposa. Coafura şi machiajul au fost şi ele pe măsura evenimentului. Am trăit o experienţă foarte frumoasă, pe care mi-aş dori să o repet.’’, mărturisește Anda Popescu pentru ePitești. (Foto: Facebook Anda Popescu)

Citiți și: FOTOMODELUL DE LA ,,DINICU GOLESCU’’

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3