930×122 CUMPANA 5

emisiune

10 TOP FASHION DESIGNERS, CU GEANINA PETRESCU

Nu peste mult timp veţi avea ocazia să o vedeți pe Geanina Petrescu într-o nouă postură: de realizator tv. Aceasta alături de designerul Adrian Radu, care va fi coprezentator, vor prezenta reality show-ul ,,10 Top Fashion Designers’’.

Citiți și: FISCUL ARGEȘEAN, ANUNȚ DE MAXIM INTERES PENTRU POPULAȚIE

,,Emisiunea se va difuza sâmbăta şi va dura în jur de 30 de minute. În fiecare ediţie va fi invitat câte un designer alături de câteva fotomodele, care vor defila în ţinutele create de el. Scopul este acela de a găsi cei mai buni designeri şi cele mai bune manechine pentru diverse festivaluri organizate de doamna Valeria Coman, care este şi director artistic al emisiunii.’’, precizează Geanina Petrescu pentru publicația noastră.

Tinerii designeri, cu vârste cuprinse între 18 şi 35 de ani, vor avea ocazia să demonstreze că merită un loc în top 10 cei mai buni designeri ai momentului. Ei vor avea 10 teme diferite stabilite de juriu şi pentru fiecare concept trebuie să trimită o schiţă. În urma deliberării juriului şi a numărului de voturi online (like-uri pe Facebook), vor fi aleşi 10 designeri români şi 5-10 străini.

Citiți și: BUCUREŞTI, CAPITALA MODEI (VIDEO)

La final toţi participanţii vor avea ocazia să-și prezinte colecţiile în cadrul Festivalului Muntenia Fashion Day. Manechinele agenţiei coordonate de Valeria Coman vor prezenta ţinutele câştigătorilor. Emisiunea este realizată în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor din Piteşti. (Foto: Facebook Gyya Petrescu)

[555x222px]KV_Summer_epitesti

Comentarii

Donaris 570×90