930 x122 grota rece

asistent medical

FRUMOASĂ ȘI SEXY! VA FI ASISTENTĂ MEDICALĂ!

Geanina Petrescu, foarte cunoscut fotomodel din Piteşti, cu o carieră de excepție în lumea modei, s-a hotărât să treacă la o altă etapă din viaţa ei. De aproximativ un an încoace Geanina, care acum are 34 de ani, studiază la Şcoala Postliceală ,,Christiana’’, intenționând să devină asistentă medicală. Amintim că pe parcursul carierei sale de fotomodel Geanina Petrescu a câștigat numeroase premii, cum ar fi locul III la „Regina Piteştiului”, titlul de cel mai fotogenic manechin, titlul de excelenţă în modelling și locul II la Miss Italia nel Mondo şi Miss Insieme.

Citiți și: Dramă într-un județ vecin Argeșului! Un asistent medical de doar 30 de ani s-a stins fulgerător!

Ce v-a determinat să vă înscrieţi tocmai acum la această școală?

-Totul a început atunci când mi-am dat seama că intrasem într-o plafonare profesională. Am lucrat timp de 12 ani la o agenţie de turism şi nu aveam niciodată timp să-mi îndeplinesc câteva visuri. Aşa că mi-am luat inima în dinţi și am renunţat la acel loc de muncă. Nu în totalitate, însă, deoarece încă mai colaborez, sub diverse forme, cu agenţia respectivă. Am început prin a-mi lua permisul de conducere, iar mai apoi am continuat prin a mă înscrie la această școală de asistenţi medicali, coordonată de Violeta Georgeta Toma, o doamnă directoare extraordinară. Simt că în sfârşit fac ceea ce mi-am dorit mereu!

Citiți și: VAL DE NOI ANGAJĂRI LA SPITALE ARGEȘENE

Cum vă descurcaţi la cursuri?

-Deşi sunt abia în anul I, mă simt de parcă aş fi în ultimul şi asta pentru că am foarte multă materie de abordat. Corpul uman este complex şi uimitor în acelaşi timp! Am avut șansa ca pe perioada practicii să asist şi la câteva operaţii. Aştept cu mare drag luna iunie, atunci când voi merge din nou la practică.

La ce secţie v-ar plăcea să lucraţi ca asistentă?

-În momentul acesta nu aş putea spune cu exactitate, dar cred că aş opta pentru ginecologie. Îmi place cu adevărat ceea ce fac şi sigur va ieşi ceva constructiv. Poate că pe viitor voi avea oportunitatea de a-mi deschide propria mea afacere în acest domeniu.

Vă veţi putea descurca atât cu modellingul, cât şi cu meseria de asistentă?

-În niciun caz! Pentru mine şcoala este cea mai importantă, nu mă pot juca cu viaţa unui om. Voi merge doar la castingurile pentru reclamele tv, la care vârsta nu este un impediment, şi voi preda cursuri de modelling. Chiar sunt în tratative în acest sens cu o viitoare agenţie de modelling.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90