New Profesional Consult 930 x 122

cursuri

GEANINA PETRESCU VA PREDA CURSURI DE MERS SCENIC

Este fotomodel, mamă a doi copii şi viitoare asistentă medicală. Aţi ghicit, este vorba despre piteșteanca Geanina Petrescu, frumoasa blondă în vârstă de 34 de ani, cu o carieră de excepţie în lumea modei.

Citiți și: Vești bune pentru studenți! Schimbare masivă în mediul academic

În luna septembrie a acestui an Geanina le va preda cursuri de mers scenic tinerelor modele de la o şcoală de cursuri de modelling din Câmpulung-Muscel.

,,Nu este pentru prima dată când predau cursuri. Aştept cu nerăbdare să-mi cunosc cursantele şi să le învăţ tot ceea ce ştiu, tot ceea ce am acumulat pe parcursul acestor ani de carieră. Nimic nu mă face mai fericită decât faptul că fetele care au trecut prin mâinile mele au ajuns la un nivel înalt! Pot spune că în fiecare există o părticică din mine. E minunat să vezi cum încearcă să-ţi imite mişcările.’’, spune Geanina Petrescu. (Foto:Facebook Geanina Petrescu)

Citiți și: Privilegii pentru deținuți. Vor ieși din pușcărie ca să învețe

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90