EcoMoto 930×122

carte

GEANINA ÎȘI SCRIE POVESTEA VIEȚII SALE DE FOTOMODEL

Geanina Petrescu, un foarte cunoscut fotomodel din Piteşti, cu o carieră de excepție în lumea modei, lucrează la o carte în care prezintă povestea vieţii sale.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

,,Am ajuns la concluzia că începând de la vârsta de 14 ani, atunci când m-am apucat de modelling, am trecut printr-o mulţime de momente frumoase și dificile în acelaşi timp, aşa că m-am hotărât să pun toate aceste lucruri pe hârtie. Am scris deja jumătate din această carte. Veţi putea citi despre concursurile la care am participat, despre emoţiile din spatele reflectoarelor sau despre momentul în care am învăţat să merg pe tocuri şi multe alte poveşti interesante. Este pur şi simplu povestea vieţii mele, povestea din spatele scenei.’’, declară Geanina pentru ePitești.

Laureată cu numeroase premii la concursuri, naționale și internaționale, de Miss și în lumea modei, Geanina Petrescu are acum 34 de ani. (Foto: Facebook Geanina Petrescu)

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3