New Profesional Consult 930 x 122

ania dana cazan

ANIA DANA CAZAN, O NOUĂ CARTE

La 26 de ani, Ania Dana Cazan se poate mândri nu cu una, nu cu două, ci cu șase cărți scrise. „Făt Frumos din Parlament” este cea din urmă, dar, suntem convinși, nu ultima carte care poartă semnătura piteștencei.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

Cartea, lansată recent cu vorbe frumoase, buchete de flori și autografe, a fost tipărită într-o ediție limitată, special pentru prietenii tinerei autoare.

„Făt Frumos din Parlament” este continuarea lui „Făt Frumos din Vamă”. Dar ceva mai politic. Și mai cu întâmplări reale sau… realizabile. Uman, plin de frici și de incertitudini, Făt Frumos înjură, minte, se enervează, păstrând stilul poveștii lui din prima carte. Pentru că întotdeauna povestea rămâne aceeași. Doar personajele se schimbă.”, spune Ania Dana Cazan.

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

Fiică a actriței Luminița Borta și a scriitorului Gabriel Cazan, Ania organizează an de an 3fest, festival de film și fotografie pentru tineri.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90