930 x122 grota rece

ania dana cazan

O CARTE CÂT O CIOCOLATĂ! LANSARE DE DULCE LA LIBRĂRIE

Preţul cărții? O ciocolată! Cine vrea să aibă cartea în bibliotecă este rugat să îi ofere o ciocolată tinerei scriitoare.

Citiți și: Premiera care a fermecat Piteștiul. ,,S-a jucat cu casa închisă!”

Este vorba de Ania Dana Cazan, care mâine, la orele 19 trecute fix, vă așteaptă cu drag la ceainăria „La librărie, mon cher” din Pitești pentru lansarea lui „Făt Frumos din Vamă”. Ania a pregătit şi un mic film de prezentare de 15 minute. Ecranizarea cărţii a realizat-o alături de prietenii cu care face teatru, puternic susținută de Theodor Boia. La lansarea cărții, care are 140 de pagini și este în format practic, de buzunar, va participa și poeta Allora Albulescu.

”M-am gândit că eu nu scriu ca să mă îmbogăţesc. Niciodată nu mi-am vândut cărţile, dar mi-am zis că trebuie să existe şi o participare a cititorului. De aici ideea cu ciocolata în schimbul cărții!”, spune Ania, care se află deja la cea de a cincea ei carte.

Citiți și: „O CARTE PENTRU FIECARE!”, CAMPANIA CARE ADUCE BUCURII ÎN CĂMINELE DE BĂTRÂNI DIN TOPOLOVENI

Iar povestea va merge mai departe, pentru că intenționează să scrie o continuare, continuare care, încă din titlu, provoacă interes: „Făt Frumos din Parlament”. (Foto: Facebook Ania Dana Cazan)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90