930×122 CAPRA 5

alexandra ion

O TÂNĂRĂ DIN MIOVENI A SCRIS O CARTE PENTRU FETE

„Din fericire”, acesta este titlul primei cărți pe care o va lansa o tânără autoare, în vârstă de 23 de ani, din orașul argeșean Mioveni, Alexandra Ion. Absolventă a Facultății de Relaţii Internaţionale şi Studii Europene a Universității Pitești, Alexandra este acum în ultimul an la masterul de Comunicare Organizaţională.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

„Am scris din perspectiva mea subiectivă. Nu toată lumea trebuie să fie de acord cu ce am scris. Am vrut să mă reprezinte pe mine. Îmi place să fac lucruri frumoase şi să inspir oameni. În carte vorbesc despre cum ar trebui ca, în opinia mea, fiecare dintre noi să treacă peste greutăți. Vorbesc despre cum am trecut eu peste despărţire, cum m-am schimbat. Pentru mine despărţirea a fost punctul de la care au pornit toate, asta a fost schimbarea mea. M-a făcut să văd lucrurile altfel. În viaţa fiecăruia vine un moment care te schimbă. Eu sper să se regăsească cât mai mulţi în această carte şi să o citească râzând sau cu zâmbetul pe buze. Am încercat să nu fie o carte pesimistă, nu una care să transmită o stare proastă.”, declară Alexandra Ion pentru ePiteşti.

Cartea, care le este adresată în special fetelor, are trei capitole și urmează să fie lansată în curând.

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90