930×122 CUMPANA 5

ania dana cazan

CARTE, FILM ȘI CIOCOLATĂ – ANIA CAZAN L-A ADUS ÎN PITEȘTI PE FĂT FRUMOS DIN VAMĂ

Ania Dana Cazan și-a lansat cea de a cincea sa carte, „Făt Frumos din Vamă”. Evenimentul a avut loc vineri seara la ceainăria „La librărie, mon cher”, din Pitești, în prezența unui public numeros.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

„Este o carte destul de muncită, destul de gândită. Mesajul? Să iubiţi, să iubiţi, să fiţi fericiţi și să fiţi norocoşi.”, a spus Ania, vizibil emoționată.

„Acest volum este pe sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru că, de fapt, fiecare se regăseşte în câte-un rânduleţ”, a afirmat, la rândul ei, poeta Allora Albulescu, prezentă la lansarea cărţii. „Ce mi-a plăcut este faptul că o găseşti pe Ania cu limbajul ei frust, cu limbajul ei fără perdea, la un momendat cu bip-urile care şi ele au rolul lor. Ania este exponentul unei generaţii deschise, a unei generaţii care, sub aparenţa superficialităţii, a unei aparențe spumose, ușor facilă, ușor roz, îşi pune probleme existenţiale.”, a completat poeta.

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

Lansarea a inclus și un scurt film de prezentare a cărții.

Tânăra scriitoare le-a oferit participanților câte o carte cu autograf. A primit în schimb de la admiratorii săi, așa cum a fost „înțelegerea”, ciocolată. Ciocolată, dar și frumoase buchete de flori.

Pentru cine nu știe, precizăm că Ania este fiica speologului și scriitorului Gabriel Cazan și a Luminiței Borta, actriță la Teatrul „Alexandru Davila”.

Donaris 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache