NOR CURIER 930X122

ania dana cazan

CARTE, FILM ȘI CIOCOLATĂ – ANIA CAZAN L-A ADUS ÎN PITEȘTI PE FĂT FRUMOS DIN VAMĂ

Ania Dana Cazan și-a lansat cea de a cincea sa carte, „Făt Frumos din Vamă”. Evenimentul a avut loc vineri seara la ceainăria „La librărie, mon cher”, din Pitești, în prezența unui public numeros.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

„Este o carte destul de muncită, destul de gândită. Mesajul? Să iubiţi, să iubiţi, să fiţi fericiţi și să fiţi norocoşi.”, a spus Ania, vizibil emoționată.

„Acest volum este pe sufletul fiecăruia dintre dumneavoastră, pentru că, de fapt, fiecare se regăseşte în câte-un rânduleţ”, a afirmat, la rândul ei, poeta Allora Albulescu, prezentă la lansarea cărţii. „Ce mi-a plăcut este faptul că o găseşti pe Ania cu limbajul ei frust, cu limbajul ei fără perdea, la un momendat cu bip-urile care şi ele au rolul lor. Ania este exponentul unei generaţii deschise, a unei generaţii care, sub aparenţa superficialităţii, a unei aparențe spumose, ușor facilă, ușor roz, îşi pune probleme existenţiale.”, a completat poeta.

Citiți și: „O CARTE PENTRU FIECARE!”, CAMPANIA CARE ADUCE BUCURII ÎN CĂMINELE DE BĂTRÂNI DIN TOPOLOVENI

Lansarea a inclus și un scurt film de prezentare a cărții.

Tânăra scriitoare le-a oferit participanților câte o carte cu autograf. A primit în schimb de la admiratorii săi, așa cum a fost „înțelegerea”, ciocolată. Ciocolată, dar și frumoase buchete de flori.

Pentru cine nu știe, precizăm că Ania este fiica speologului și scriitorului Gabriel Cazan și a Luminiței Borta, actriță la Teatrul „Alexandru Davila”.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90