930 x122 grota rece

carte

GABRIEL CAZAN, IKIRU ÎN PITEȘTI

Aseară în sediul școlii particulare de teatru „Atelier 22” din Pitești Gabriel Cazan și-a lansat cea de a opta carte, prima de ficțiune: „Ikiru” („a trăi” în limba japoneză).

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Soția autorului, Luminiţa Borta, actriță la Teatrul „Alexandru Davila”, care a realizat și coperta volumului, a citit câteva pasaje din carte pentru publicul prezent.

„Mesajul cărții este următorul: pentru a trăi frumos trebuie să învăţăm să comunicăm. Personajul principal se străduiește să comunice cu cei cu care intră în contact, iar până la urmă reuşeşte.

Citiți și: O învățătoare scandalizează. Sfaturi HALUCINANTE pentru elevi!

Oamenii trebuie să citească! Citind, în timp îşi pot creea un univers al lor și vor depăşi calculatorul, televizorul şi Facebook-ul. Acestea din urmă nu fac altceva decât să te lege de pământ şi e păcat, pentru că noi suntem fiinţe de lumină. Fiinţele de lumină nu pot sta agăţate de Pământ, ele trebuie să zboare.

Vreau ca această carte să fie citită de cât mai multă lume. Asta mă interesează, nu neapărat să o placă! Am pus în carte un pic din energia din mine şi energia mea sigur îl va atinge și pe cel care o va citi.”, a spus Gabriel Cazan.

La lansare au participat chiar și un japonez și un australian, cunoștințe ale autorului. Cartea va fi lansată şi la Băile Herculane. De asemenea, ea va ajunge şi la românii din Barcelona.

Gabriel Cazan este membru al Uniunii Scriitorilor din România, speolog și un mare colecționar de muzică rock și jazz.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90