930×122 CAPRA 5

carte

GABRIEL CAZAN ÎȘI LANSEAZĂ AZI O NOUĂ CARTE

Gabriel Cazan își lansează astăzi o nouă carte, cea de a opta. Intitulată “Ikiru”, cartea este prima de ficțiune din opera autorului.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

“Doream să scriu o carte despre japonezi. De ce?

Am privit cu stimă și admirație atitudinea japonezilor după cele întâmplate la Fukushima și m-a mirat caracterul lor. Respect puterea lor de a fi calmi și a nu se pierde după momentele de groază prin care au trecut.

Citiți și: O învățătoare scandalizează. Sfaturi HALUCINANTE pentru elevi!

Am fost fascinat de tăria caracterului lor și de curajul pe care l-au arătat lumii întregi prin atitudinea după dezastru. Au dovedit că pot face față oricărei situații prin care pot trece, fie ea și una în care-și pot pierde prietenii, membri ai familiei sau cunoscuții, fără să se sperie în fața morții.”, explică Gabriel Cazan.

Lansarea va avea loc azi, de la ora 17, la sediul Teatrului ”Atelier 22”, situat în Pitești, pe strada Teiuleanu, în blocul 48, la subsol. Intrarea pentru public este liberă.

Membru al Uniunii Scriitorilor din România, speolog, colecționar de muzică rock și jazz, Gabriel Cazan a fost ales recent președinte al mediatorilor din județul Argeș.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3