EcoMoto 930×122

carte

FENOMENAL! ELEVĂ DE LA ZINCA, AUTOARE DE ROMAN LA 15 ANI

În conferința de presă de astăzi a Consiliului Județean Argeș, Octavian Sachelarie, directorul Bibliotecii Judeţene „Dinicu Golescu” din Piteşti, a prezentat-o pe una dintre cele mai tinere autoare de romane din Argeş.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

Se numește Diana Andreea Ilie, are numai 15 ani și este elevă în clasa a VIII-a la Colegiul Naţional Liceal „Zinca Golescu” din Pitești. Diana a scris romanul Cealaltă acasă, lansarea volumului urmând să aibă loc mâine, 30 aprilie, de la ora 15, la Biblioteca Judeţeană. Intrarea pentru public va fi liberă.

„Am scris romanul dintr-o suflare, în vacanţa din vara trecută. Este un roman care are ca temă întoarcerea la origini şi a cărui acţiune se desfăşoară atât în Germania, cât şi în România. Literatura este pasiunea mea şi de aici a izvorât şi dorinţa de a începe să scriu.”, a spus eleva, care până acum a participat la trei olimpiade naţionale de limba română. (Foto: Facebook Diana Andreea Ilie)

Citiți și: VIDEO: PITEŞTENILOR NU LE E FOAME DE… CUNOAŞTERE

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3