930 x122 grota rece

biblioteca judeteana

DUBLĂ LANSARE DE CARTE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Sub genericul „Suflet de femeie”, Biblioteca Judeţeană ″Dinicu Golescu″, împreună cu filiala Piteşti a Uniunii Armenilor din România, va organiza mâine, 3 martie, de la ora 17, în sala de conferinţe a bibliotecii, un eveniment editorial deosebit: lansarea romanului „Al treilea ochi” al autoarei Arşaluis Sarchisian Gurău şi a volumului de versuri „Flori de lauri” al Luizei Terzian.

Citiți și: Biblioteca Județeană Argeș angajează!

Arșaluis Sarchisian Gurău este absolventă a Facultății de Filologie (Secția Limba și Literatura Română) a Institutului Pedagogic din Constanța (promoția 1964) și a Facultății de Limba și Literatura Română a Universității din București (promoția 1969). Face parte din filiala Constanța a Societății de Cercetări Filologice.

Irina Terzian a obținut în anul 2005 diploma IATA/UFTAA la Asociația Internațională de Transport Aerian, iar în anul 2006, diploma de manager de agenție de turism. În perioada 1994-1998 a urmat cursurile Universității „Spiru Haret”, Facultatea de Management financiar, și este licențiată în economie (Academia de Studii Economice din București).

Citiți și: Festival al cunoaşterii în centrul Piteştiului

Intrarea pentru public la dubla lansare de carte este liberă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90