930X122 MAIA

biblioteca judeteana

DUBLĂ LANSARE DE CARTE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Sub genericul „Suflet de femeie”, Biblioteca Judeţeană ″Dinicu Golescu″, împreună cu filiala Piteşti a Uniunii Armenilor din România, va organiza mâine, 3 martie, de la ora 17, în sala de conferinţe a bibliotecii, un eveniment editorial deosebit: lansarea romanului „Al treilea ochi” al autoarei Arşaluis Sarchisian Gurău şi a volumului de versuri „Flori de lauri” al Luizei Terzian.

Citiți și: Editura Litera retrage de pe piață cartea controversată cu sfaturi halucinante pentru elevi

Arșaluis Sarchisian Gurău este absolventă a Facultății de Filologie (Secția Limba și Literatura Română) a Institutului Pedagogic din Constanța (promoția 1964) și a Facultății de Limba și Literatura Română a Universității din București (promoția 1969). Face parte din filiala Constanța a Societății de Cercetări Filologice.

Irina Terzian a obținut în anul 2005 diploma IATA/UFTAA la Asociația Internațională de Transport Aerian, iar în anul 2006, diploma de manager de agenție de turism. În perioada 1994-1998 a urmat cursurile Universității „Spiru Haret”, Facultatea de Management financiar, și este licențiată în economie (Academia de Studii Economice din București).

Citiți și: EXPOZIȚIE INEDITĂ LA BIBILIOTECA JUDEȚEANĂ

Intrarea pentru public la dubla lansare de carte este liberă.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3