New Profesional Consult 930 x 122

biblioteca judeteana

FESTIVAL, TÂRG DE CARTE ȘI CONCERTE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Festival, târg de carte și concerte la Biblioteca Județeană. În perioada 13-16 iunie 2019, Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș din Pitești va organiza Festivalul de C’ARTE, ediția a III-a, „care promite, și anul acesta, un periplu fructuos în lumea culturii autentice, cu un bogat conținut creațional și spiritual”, anunță organizatorul.

Citiți și: Festival al cunoaşterii în centrul Piteştiului

Din dorința de a-i oferi publicului și alte perspective culturale, va fi organizat și un Târg de Carte, sub titulatura „Triunghiul Cunoașterii: carte, lectură, bibliotecă”, la care vor participa edituri importante din România.

Întregul festival se va derula sub auspiciile proiectului „Respect pentru valorile naționale”, proiect realizat de Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Cea de-a II-a ediție a Festivalului – Concurs Național de Folclor ”Mioveni s-a lansat oficial

Deschiderea oficială a Festivalului și a Târgului de Carte va avea loc joi, 13 iunie 2019, la ora 11.

În zona pietonală din fața Bibliotecii Județene ,,Dinicu Golescu” va fi amenajat un complex expozițional în care își vor expune oferta de carte 11 edituri de prestigiu din România. De asemenea, timp de patru zile, vor avea loc spectacole muzicale, prezentări de carte și activități interacative dedicate copiilor. Spectacolele muzicale vor fi susținute de soliști consacrați ai muzicii românești, după următorul program:

-joi, 13 iunie, ora 19 – seară muzicală Marcian Petrescu & Trenul de noapte – Ten years Challenge 2009-2019/10 ani:3;

-vineri, 14 iunie, ora 19 – Mike Godoroja & Blue Spirit – Concert Zeppelin Experiment;

-sâmbătă, 15 iunie, ora 19 – formația Heartbeat (Adrian și Andrei Tase) – pop & jazz & rock;

-duminică, 16 iunie, ora 19 – serată muzicală Ducu Bertzi – Concert folk (click pe imagine pentru vizualizarea programului complet):

Argeșenii sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la toate aceste manifestări culturale organizate de Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441