SMART KIDS 930X122

biblioteca judeteana

FESTIVAL, TÂRG DE CARTE ȘI CONCERTE LA BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ

Festival, târg de carte și concerte la Biblioteca Județeană. În perioada 13-16 iunie 2019, Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș din Pitești va organiza Festivalul de C’ARTE, ediția a III-a, „care promite, și anul acesta, un periplu fructuos în lumea culturii autentice, cu un bogat conținut creațional și spiritual”, anunță organizatorul.

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Din dorința de a-i oferi publicului și alte perspective culturale, va fi organizat și un Târg de Carte, sub titulatura „Triunghiul Cunoașterii: carte, lectură, bibliotecă”, la care vor participa edituri importante din România.

Întregul festival se va derula sub auspiciile proiectului „Respect pentru valorile naționale”, proiect realizat de Consiliul Județean Argeș.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Deschiderea oficială a Festivalului și a Târgului de Carte va avea loc joi, 13 iunie 2019, la ora 11.

În zona pietonală din fața Bibliotecii Județene ,,Dinicu Golescu” va fi amenajat un complex expozițional în care își vor expune oferta de carte 11 edituri de prestigiu din România. De asemenea, timp de patru zile, vor avea loc spectacole muzicale, prezentări de carte și activități interacative dedicate copiilor. Spectacolele muzicale vor fi susținute de soliști consacrați ai muzicii românești, după următorul program:

-joi, 13 iunie, ora 19 – seară muzicală Marcian Petrescu & Trenul de noapte – Ten years Challenge 2009-2019/10 ani:3;

-vineri, 14 iunie, ora 19 – Mike Godoroja & Blue Spirit – Concert Zeppelin Experiment;

-sâmbătă, 15 iunie, ora 19 – formația Heartbeat (Adrian și Andrei Tase) – pop & jazz & rock;

-duminică, 16 iunie, ora 19 – serată muzicală Ducu Bertzi – Concert folk (click pe imagine pentru vizualizarea programului complet):

Argeșenii sunt așteptați să participe în număr cât mai mare la toate aceste manifestări culturale organizate de Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3