Donaris 930 x 122

carpați

FESTIVAL INTERNAȚIONAL LA GRĂDINA DE VARĂ

În Argeș urmează 5 zile de dans folcloric. Începe cea de a XXXVI-a ediție a Festivalului Internațional de Folclor „Carpați”. Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, organizează în cadrul Sărbătorilor Argeșului și Muscelului tradiționala întâlnire cu muzica, dansul și portul popular.

Citiți și: Pitești: Festival inedit în Parcul ”Lunca Argeșului”

Centrul Cultural Județean Argeș le-a lansat invitații mai multor ansambluri folclorice din întreaga lume, invitații la care au răspuns și și-au confirmat participarea grupuri reprezentând cultura tradițională din Bulgaria, Muntenegru, Macedonia de Nord, Turcia, Bosnia și Republica Moldova.

Citiți și: Argeș. Primarul Mihai Rachieru din Budeasa despre festivalul folk: „Un succes!”

Deschiderea festivalului va avea loc marți, 3 septembrie 2019, la ora 19, la Grădina de Vară din Pitești, spectacolul folcloric maraton fiind precedat de tradiţionala paradă, care se va desfăşura, începând de la ora 17:30, pe traseul Piața „Vasile Milea” – Grădina de Vară, anunță organizatorii.

Parada portului, muzicii şi dansului popular va fi repetată şi în celelalte localităţi care vor găzdui ediţia de anul acesta a festivalului.

Se vor putea bucura de dans, muzică și port popular locuitorii din Pitești (3 septembrie și 7 septembrie), Topoloveni (4 septembrie), Câmpulung (5 septembrie) și Curtea de Argeș (6 septembrie). Intrarea la festival este liberă.

Închiderea festivalului va avea loc la Grădina de Vară din Pitești, pe 7 septembrie, de la ora 18.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3