Donaris 930 x 122

grădina de vară

SPECTACOL CU ARTIŞTI CONSACRAŢI LA GRĂDINA DE VARĂ

Miercuri, 30 septembrie 2020, la „Grădina de vară” din Piteşti va avea loc un nou spectacol al Centrului Cultural Județean Argeș, „DIN ARGEȘ ÎN TOATĂ ȚARA”.

Citiți și: SE APRIND LUMINILE DE SĂRBĂTORI LA GRĂDINA DE VARĂ

Muzica populară, mod de viață și de exprimare a filozofiei poporului roman, izvorăște din realitatea și spiritualitatea românească, fiind expresia culturii românești.

Citiți și: CONCERT CU VEDETE LA GRĂDINA DE VARĂ

„Valentin Grigorescu, Diana Călinescu, Bogdan Oncioiu, Veronica Dinu, Rebeca Simion Cîrstian, Nicu Ion Tony, Iuliana Muscalu, Grațian Bădescu, Zina Ghițulescu, George Nedelea, Daniela Cernea și Cristina Turcu Preda, ne cântă și încântă cu muzica lor ce pornește din inimă și se adresează inimilor. Aceștia îi vor avea ca invitați pe IONUȚ DOLĂNESCU și MIOARA VELICU.  Toți acești minunați artiști vor fi acompaniați de Orchestra „Doina Argeșului”, aflată sub bagheta dirijorală a maestrului Virgil Iordache. Prezintă Grațian Bădescu.Costul biletului este de 50 lei. Biletele se pot procura de la Casa de bilete a CCJ Argeș deschisă la Grădina de Vară, începând cu 15 septembrie, după cum urmează:

Marți: 12.00-16.00
Miercuri: 10.00-14.00
Joi: 12.00-16.00
Vineri: 10.00-14.00

Biletele deja achiziționate își păstrează valabilitatea”, anunţă CJ Argeş.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90