NOR CURIER 930X122

centrul cultural județean

SPECTACOLE EXTRAORDINARE LA GRĂDINA DE VARĂ. INTRAREA, LIBERĂ

Spectacole extraordinare la Grădina de Vară. Intrarea, liberă. Consiliul Județean Argeș, prin Centrul Cultural Județean Argeș, vă invită mâine, 13 septembrie, și vineri, 14 septembrie 2018, la Grădina de Vară din Pitești (situată în spatele Bibliotecii Județene ”Dinicu Golescu”).

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Mâine, de la ora 19, vă veți putea delecta cu acordurile albumului ”Dacika”, un concept de Mihai Toma. Albumul este realizat în colaborare cu Orchestra și Corul Teatrului Național de Operetă și Musical ”Ion Dacian” din București.

„Dacika” este un concept muzical original, impresionant prin capacitatea de a trezi în ascultătorul său emoţia puternică şi incofundabilă a apartenenţei naţionale și a înţelegerii profunde a spaţiului cultural din care această muzică provine.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Spectacolul face parte din turneul național ”Tribut eroilor” (click pe imagine pentru mărire):

Vineri, 14 septembrie, tot de la ora 19, la Grădina de Vară va avea loc spectacolul ”Cântă-mi, lăutare!”, eveniment organizat sub egida ”Respect pentru Valorile Naționale”.

Își vor da concursul, printre alții, soliștii Cristina Turcu Preda, Maria Constantin, Valentin Grigorescu, Daniela Cernea, George Nedelea, Veronica Dinu, Ion Nicu Toni, Lucica Baciu Bican, Bogdan Oncioiu, Zina Ghițulescu, Grațian Bădescu și Anușca.

Orchestra ”Doina Argeșului”, sub bagheta dirijorului Virgil Iordache, va acompania spectacolul de cântece de petrecere și muzică populară.

Intrarea pentru public la cele două spectacole este liberă.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3