NOR CURIER 930X122

festival

Argeș. Primarul Mihai Rachieru din Budeasa despre festivalul folk: „Un succes!”

Argeș. Primarul Mihai Rachieru din Budeasa despre festivalul folk: „Un succes!”

Citiți și: Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

O nouă ediție a festivalului Folk In Festival organizat de Primăria Budeasa un real succes! FOLK IN este despre oameni frumoși și liberi.

Citiți și: Pitești. FILSTREET – zi dedicată iubitorilor de poezie

Un maraton de 10 ore de muzică folk care a adus zâmbetele tuturor participanților.

„A mai trecut încă o ediție de Folk In Festival pe care am dus-o la bun sfârșit cu voi, cei care ați dus dorul momentelor de veselie din fața scenei și ați cântat alături de noi timp de 2 zile.

Vă mulțumim vouă pentru susținere și le mulțumim și trupelor care au acceptat invitația noastră și care și-au găsit locul spre inimile voastre foarte ușor:

Pasărea Rock, Mircea Vintila, Daniel Iancu – Pagina Oficiala, Florin Ioan Thomits, Ducu Bertzi Oficial & friends, Cristi Dumitrascu & Planul B, Tapinarii & Marius Matache Oficial.

Totodată, vrem să le mulțumim și partenerilor media și sponsorilor care ne-au fost aproape:

Sponsori – Placari Faine Grup, Prima Market, VALCON ROOFS, Jameson Irish Whiskey, Radical Zero, Medical Tours Company, Victoria Hotel & SPA, Livada bunicului, Ciuc Premium.

Suntem bucuroși de prezență și abia așteptăm să ne revedem la următoarea ediție de la Budeasa, pe plaja Veche. Până atunci… să fie Folk!” a postat primarul Mihai Rachieru pe pagina personală de Facebook.

 

Festivalul a fost la cea de-a treia ediție și ca de fiecare dată a avut succes, este locul perfect pentru iubitorii de muzică, natură și animale, nu există limită de vârstă și este locul perfect unde îți poți aduce copilul.

Facilitățile pe care participanții le-au avut sunt parcare gratuită, camping  gratuit, posibilitate de cazare la pensiuni în zonă, zonă food&drink, zonă de relaxare și plajă.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Adrian spune:

    Poate reușiți sa asfaltați și străzi, sa faceți trotuare, piste de biciclete….atunci putem vorbi și de succes

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3