930 pe 122 COSTACHE

budeasa

Nicolae Rachieru, mesaj ferm pentru politicieni!

Nicolae Rachieru, mesaj ferm pentru politicieni!

Citiți și: Argeș. Șocant! I-a amenințat și bătut pe polițiștii veniți să-l calmeze la cap!

PNL Argeș a inițiat pe pagina de Facebook a partidului o acțiune prin care dorește, practic, să strângă like-uri cât mai multe (aprecieri) pe baza Folk In Festival de la Budeasa.

Primarul comunei Budeasa Nicolae Rachieru s-a sesizat în legătură cu acest aspect și are un mesaj ferm pentru PNL Argeș și pentru politicieni, în general.

Citiți și: Ziua comunei Budeasa, sărbătorită cu apă „potabilă”! Oamenii sunt disperați!

„Îmi pare rău să o spun, dar mi s-a semnalat că reprezenanții unui anumit partid încearcă să își facă imagine prin intermediul Folk In Festival. Nu pot permite acest lucru și îl condamn în totalitate. Acest festival este pentru a crește imaginea comunei Budeasa și pentru comunitate.

Nu este nici pentru primar – deși sunt alesul comunității, nici pentru vreun partid. Dacă vreunui om politic îi place folk-ul, îl invit cu mare drag mâine și poimâne la Budeasa. O spun răspicat, acest festival nu este pentru a aduce beneficii și capital politic vreunui partid. Nu am politizat nici măcar o secundă FOLK-IN și nu o voi face.

Transmit imperios reprezentanților respectivului partid să dea dovadă de bun simț și să renunțe la demersul pe care l-au început. Ar fi o mojicie în primul rând la adresa locuitorilor acestei comune, dar și la adresa artiștilor care vor cânta pe scenă și față de societățile comerciale care au venit alături de noi și au sponsorizat acest eveniment!

Le mulțumesc tuturor celor care sunt alături de noi fără vreun partizanat politic și care nu încearcă să murdărească festivalul pentru a-și atinge scopuri meschine!

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Un comentariu

  • Stan spune:

    Băi Rachierule , locuitorii comunei tale nu mănâncă festivaluri. Nu le trece foamea dacă ascultă manele, sau văd focuri de artificii. Cheltui banii comunei , pe o campanie electorală mascată. Tu ai da banii familiei tale la lăutari? Ai avea de unde, că aveți salarii babane, dar la aceste sărbători foarte mulți bani, se întorc la tine domnule primar. Doar tu rămâi pe plus.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90