New Profesional Consult 930 x 122

droguri

Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

În zilele de 22 și 23 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului Siguranță Școlară Argeș, împreună cu reprezentanții Agenției Naționale Antidrog și cu jandarmii argeșeni, au desfășurat activități informativ-preventive la Festivalului C.F.MOTO DAYS ADVENTURE FEST din Mioveni.

Participanții la activități au fost informați cu privire la pericolul substanțelor care creează dependență, efectele consumului și consecințele traficului de substanțe cu efect psihoactiv, precum și cu privire la riscurile asociate consumului de alcool.

Citiți și: Șofer cu picioarele amputate după un accident înfiorător! Fugea de Poliție

De asemenea, discuțiile au avut și tema prevenirii delincvenței juvenile, a victimizării minorilor și adoptarea unui comportament responsabil în cadrul manifestărilor cultural-artistice cu public numeros.

Polițiștii au descins la un festival din Mioveni

Activitățile desfășurate de polițiștii Biroului Siguranță Școlară în ziua de 22 septembrie au avut drept beneficiari 154 de persoane.

Activitățile desfășurate de polițiști în ziua de 23 septembrie au avut drept beneficiari 133 de persoane.

Activități cu caracter informativ-preventiv s-au desfășurat și la Liceul Tehnologic ,,Dimitrie Dima” din municipiul Pitești.

În cadrul activităților au fost prezentate aspecte privind reducerea victimizării minorilor, respectarea normelor de conviețuire socială precum și reguli privind utilizarea responsabilă a rețelelor de socializare.

Totodată, au fost prezentate și efectele și riscurile consumului substanțelor cu efect psihoactiv, fiind prezentate aspecte specifice Legii 143/2000 privind prevenirea și combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90