930 x122 grota rece

biblioteca judeteana

S-A REDESCHIS BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ/ACCESUL, CU TERMOSCANARE ȘI MASCĂ

Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” Argeș din Pitești s-a redeschis astăzi pentru cititori. Mai exact, serviciile de împrumut la domiciliu (sălile de lectură rămân închise până la o dată care va fi anunțată ulterior).

Citiți și: Biblioteca Județeană Argeș angajează!

Activitatea cu publicul este reluată gradual, într-o primă etapă fiind redeschise următoarele secții: Beletristică, Știință și Tehnică, Copii și Tineret și filiala Prundu.

Programul de lucru cu publicul va fi următorul: luni-joi între orele 9-19 și vineri între 9-15. În fiecare zi între orele 13 și 13:30 biblioteca va fi închisă pentru public pentru dezinfecție.

Citiți și: (VIDEO) S-A DESCHIS TÂRG DE CARTE PE STRADA MARE

Cititorii trebuie să poarte mască de protecție pe toată perioada petrecută în instituție. La intrarea în bibliotecă va fi făcută termometrizarea noncontact a persoanelor. Celor care refuză să le fie verificată temperatura corporală nu li se va permite accesul (click pe imagini pentru vizualizarea tuturor regulilor):

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3