Donaris 930 x 122

biblioteca judeteana

„ȘEDINȚĂ” FOTO CU STEAGURI

Centrul Europe Direct Argeș va organiza mâine, de la ora 10, la Biblioteca Județeană “Dinicu Golescu” din Pitești, un eveniment de celebrare a Zilei Europei destinat elevilor de toate vârstele de la școli și licee din județ.

Citiți și: Biblioteca Județeană Argeș angajează!

Evenimentul va debuta cu un flashmob, realizat de voluntari ai Centrului. Tinerii participanți vor putea lua parte la patru workshop-uri, care se vor desfășura concomitent și care vor avea tematici diferite: diversitatea țărilor europene, oportunități de voluntariat, moneda euro și Europa copiilor. Între orele 10 și 12 vor avea loc două ateliere cu exerciții aplicative pentru copii cu vârste cuprinse între 7 și 12 ani. De la ora 12 la ora 14 sunt invitați să participe toți tinerii care doresc să obțină diverse informații cu privire la stagii de practică în instituțiile comunitare sau cu privire la oportunitățile de a face voluntariat pe plan local sau european. De asemenea, ei vor putea vizita colțul special amenajat de promovare a unor elemente specifice din țări membre ale Uniunii Europene precum Franța, Irlanda, Danemarca, Olanda, Spania sau Grecia.

Atracția principală va fi ”Colțul fotografiei europene”, acolo unde toți cei care doresc își vor putea face poze cu steagul țării preferate din Uniunea Europeană. Pe toată durata evenimentului standul expozițional cu materiale informative pe teme europene va sta la dispoziția publicului, iar la etajul 1 al Bibliotecii Județene va putea fi vizitată expoziția „Drepturile cetățeanului european”.

Citiți și: S-A REDESCHIS BIBLIOTECA JUDEȚEANĂ/ACCESUL, CU TERMOSCANARE ȘI MASCĂ

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3