930×122 CAPRA 5

carte

ȘI TU? NICOLESCU A SCRIS O CARTE ÎN ÎNCHISOARE

Vă vine să credeți? Constantin Nicolescu, omul care se exprima oral cu dezacorduri gramaticale, a scris o carte în pușcărie!!!

Citiți și: Benone Lazăr despre aventura în fotbal:„M-am speriat când l-au arestat!”

Fostul președinte al Consiliului Județean și al PSD Argeș se află pe lista deținuților care au scris măcar o carte în închisoare pentru reducerea pedepsei. Potrivit hotnews.ro, care citează un document pus la dispoziție de Ministerul Justiției, cartea se intitulează „Evoluția economică a județului Argeș după 1989”. Sunt curios dacă în carte există și un capitol dedicat uzinei ARO din Câmpulung Muscel. Fostei uzine, ajunsă praf și pulbere sub „înțeleapta” guvernare PSD-istă. Coautor ar fi fost indicat Nicolae Văcăroiu!

Pentru fiecare carte scrisă un deținut beneficiază de o reducere cu 30 de zile a pedepsei cu închisoarea.

Citiți și: Lume luminată la înmormântarea lui Nicolescu! Au venit și cu elicopterul

Fostul „baron roșu” Constantin Nicolescu execută o condamnare de 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru fraudare de fonduri europene.

Vă amintim că pe lista celor care au scris în pușcărie este și Cornel Penescu, fostul finanțator al clubului de fotbal FC Argeș, acum în libertate, un alt „academician” de la coada vacii. Penescu a scris nu mai puțin de cinci lucrări, toate nu despre fotbal, ci despre jurnalism: „Managementul mass-media. Ședința de redacție în presa locală”, „Jurnalismul de investigație și particularitățile sale în presa locală”, „Presa online din Argeș – pași timizi spre o presă modernă” (mai ales pe asta sunt tare curios să o citesc!), „Comunicarea în spațiul public. Relația dintre jurnaliști și specialiști în relațiile publice” și „Dinamica genurilor presei în jurnalismul românesc actual”.

Potrivit sursei citate, cei mai prolifici sunt Dan Voiculescu și Dinel Staicu, fiecare cu câte 10 lucrări scrise în detenție!!!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90