Donaris 930 x 122

constantin nicolescu

Lume luminată la înmormântarea lui Nicolescu! Au venit și cu elicopterul

Constantin Nicolescu, fostul mare lider PSD din Argeș, este condus astăzi pe ultimul drum.

Citiți și: Exclusiv. Film incredibil la Pitești! De necrezut cine a venit să-l vadă!

Slujba de înmormântare are loc în satul Rădeşti, din comuna Stâlpeni, judeţul Argeş, locul unde fostul președinte și-a petrecut ultimii ani din viață.

Citiți și: Breaking News! Fostul mare lider PSD din Argeș, Constantin Nicolescu – a murit

Constantin Nicolescu, în vârstă de 78 de ani, a murit marți – 13 iunie.

 

La funeralii şi-au anunţat participarea zeci de primari, care vor purta eşarfa tricoloră, politicieni din Argeş şi şefi de instituţii.

Printre cei prezenți se numără Nicolae Văcăroiu – fostul prim-ministru al României, Constantin Tamaga – senator în județul Argeș, Simona Bucura-Oprescu – deputat PSD de Argeș, Ion Mînzînă – președintele PSD Argeș și CJ Arge, Cristian Gentea – primarul Municipiului Pitești și președintele PSD Pitești, Dan Stroe – primarul comunei Bradu, Ion Georgescu – primarul orașului Mioveni, Lucrețiu Tudor – city managerul municipiului Pitești, Gabriela Pendiuc – soția fostului primar al Piteștiului, Tudor Pendiuc.

 

La înmormântare a ajuns și cunoscutul om de afaceri George Copos. Acesta și-a fi făcut prezența cu elicopterul.

Constantin Nicolescu s-a născut în anul 1945 şi era de profesie economist. Vă reamintim că acesta a ocupat funcţia de preşedinte al CJ Argeş între 2004 şi 2014, când a demisionat.

Constantin Nicolescu a fost senator în legislatura 2000-2004 şi a condus organizaţia PSD Argeş din 2005 până în 2014.

Eco moto 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Mihai spune:

    Titlul trebuia sa fie. ,s-au reunit toți …. din Arges, In România politica înseamnă sa furi cât mai mult sau sa iti angajezi toate rudele la stat. Dumnezeu sa-l ierte dar nu uitați ca i se spunea ,Vecinul’ ca avea proprietăți peste tot,multe luate cu japca sau la intimidare. Unul dintre oamenii care a distrus industria din Arges. Tot ce a fost de stat sunt in posesia copiilor și tinerilor inclusiv Service Dacia și multe altele

  • Radu spune:

    Groparul judetului Arges

  • Costel spune:

    a falimentat județul. Dacă nu era uzina Dacia în Arges, era mai rău ca În Valea Jiului.

  • valeria spune:

    Nimeni nu vorbeste cum a furat 1.000.000 de euro cu ocazia construirii noului pod de la Cateasca, jud Arges, lasand 8 comune de izbeliste. De abia inaugurat, podul a intrat in reparatie. In 2023 deja sunt 4 ani de cand sta inchis. Rusine psd! partidul stricaciunilor demagoge! Satana sa-i ia pe cei care mai voteaza aceste hahalere! Blestemati sa fie cei care au sabotat podul de peste raul Arges de la Cateasca si in curand sa mearga dupa Vecinu!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90