930×122 CAPRA 5

constantin nicolescu

CONSTANTIN NICOLESCU A IEȘIT DIN PUȘCĂRIE

Constantin Nicolescu a ieșit din pușcărie. Acum câteva minute, Constantin Nicolescu a părăsit Penitenciarul Mioveni, acolo unde a fost încarcerat pentru o condamnare într-un dosar de fraudare de bani europeni. La ieșirea din penitenciar a fost așteptat de membri ai familiei sale (soție și fiice).

Citiți și: Exclusiv. Film incredibil la Pitești! De necrezut cine a venit să-l vadă!

Nicolescu a obținut astăzi liberarea lui condiționată, în urma unei Hotărâri a Tribunalului Argeș – Secția Penală. Fostul președinte al Consiliului Județean Argeș a ispășit o treime din pedeapsa de 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare la care a fost condamnat în dosarul școlilor (pentru fraudare de fonduri europene).

Amănunte despre dosarul DNA care l-a dus în pușcărie, AICI.

Citiți și: Gest uimitor făcut de Constantin Nicolescu spre sfârșitul vieții

Amintim că Nicolescu este judecat într-un alt dosar în care DNA îl acuză tot de fraudare de fonduri europene. La începutul acestei luni, Curtea de Apel București l-a condamnat în acest dosar („Podul de la Căteasca”) la 8 ani de închisoare cu executare. Hotărârea nu este, însă, definitivă. Detalii, AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90