930 x122 grota rece

constantin nicolescu

CONSTANTIN_NICOLESCU_VERDICT_TRIBUNALUL_BUCURESTI

NICOLESCU, DECLARAȚII INCENDIARE DESPRE PROCES ȘI PSD-IȘTII CARE ÎI VOR LOCUL!

Constantin Nicolescu a fost aseară invitatul emisiunii „Tu contezi”, difuzată de Argeș TV și realizată de jurnaliștii Mircea Sărărescu și Mihai Paul Codunas. Președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș a fost chestionat și în legătură cu procesul în care Curtea de Apel București l-a condamnat pentru fapte de corupție la 3 ani și 4 luni de închisoare cu executare, proces al cărui recurs se va judeca la Înalta Curte de Casație și Justiție. În eventualitatea în care Curtea Supremă ar „valida” hotărârea Curții de Apel București, Nicolescu ar ajunge în închisoare.

Citiți și: Gentea primește susținere totală pentru un nou mandat de primar al Piteștiului

„Cine a participat sau cine nu a participat sau care a băgat cuțitul, e treaba lui! O să vadă Cel de Sus!”

Nicolescu a spus că se consideră nevinovat: „Eu sunt în continuare optimist pentru că mă știu nevinovat”. Dar ce părere are președintele CJ Argeș despre opinia potrivit căreia totul i s-ar trage de la colegi din PSD, ipoteză lansată de primarul social-democrat al comunei Albota, Ion Dumitru? „Nu am niciun fel de gândire asupra unuia sau a altuia, cine mi-a făcut și cum mi-a făcut. Sunt acolo, îmi duc soarta și vom vedea ce este! Eu muncesc mai departe. Singurul lucru pe care vreau să-l rețineți – de ce sunt așa?, pentru că în interiorul meu nu mă știu vinovat, și când interiorul meu e convins că are cât de cât dreptate și că nu sunt vinovat am măcar conștiința asta și nu cad moral din acest punct de vedere. Dacă așa va fi soarta să mă duc mai departe, mă duc!

Citiți și: Moștenirea grea după Georgescu: PSD – (alt) candidat la Primăria Mioveni

Cine a participat sau cine nu a participat sau care a băgat cuțitul, e treaba lui! O să vadă Cel de Sus, e un judecător mai mare decât mine, decât noi toți de-aicea de la masă și de la alte mese! Se va vedea în timp! Și dacă zic eu ceva astăzi despre cineva, nu avem dovezile. Oricum, ceea ce pot să spun este că s-a declanșat de la cei care au venit în 2008, de când s-a dorit conducerea județului, conducerea politică (n.r. – aluzie la Mircea Andrei). S-au pornit toate atacurile pe care le știm de atâta timp. Că s-au însumat, că s-au adunat, cum s-au adunat, e altă poveste! Trebuie să-mi duc soarta mai departe!”, a afirmat Constantin Nicolescu în emisiunea „Tu contezi”.

„Dacă așa o vrea lumea și va trebui neapărat să-mi duc soarta, o duc și cu asta-basta!”

Nicolescu a adăugat că marea problemă o reprezintă consecințele pe care situația o are asupra familiei sale: „Necazul este cu totul altul și consumul foarte mare. Am creat un necaz familiei mele. Familia mea se frământă din cauza mea. Eu am creat o problemă în plus în familie. În loc să aduc o mulțumire sau liniștea, am adus o problemă în plus în familie. Asta e frământarea pe fond! Partea cealaltă… dacă așa o vrea lumea și va trebui neapărat să-mi duc soarta, o duc și cu asta-basta!”.

Întrebat în legătură cu colegii de partid care, pe ascuns, își doresc o condamnare a sa care să-l pună în situația de a părăsi șefia Consiliului Județean și a PSD Argeș, Nicolescu s-a limitat să afirme că „Așa e viața făcută!”. Dar știe Constantin Nicolescu cine din partid îi vrea cât mai grabnic locul? „Se știu ei! Nu trebuie să-i știu eu!”, a răspuns președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș.

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3