New Profesional Consult 930 x 122

Lidia Buble

Una dintre cele mai „hot” artiste din România, condamnată la pușcărie!

Cântăreaţa Lidia Buble a fost condamnată joi la un an de închisoare cu suspendare pentru dare de mită, după ce a dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest, anunță News.ro.

Citiți și: Cei care abuzează de energie la iarnă pot face pușcărie!

Conform deciziei instanţei, ea se va afla sub supraveghere pentru o durată de doi ani şi va presta 90 de zile de muncă în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti.

Decizia nu este definitivă.

Citiți și: ȘOFER DIN PITEȘTI, TRIMIS LA PUȘCĂRIE

În urmă cu un an, procurorii DIICOT au decis trimiterea în judecată a cântăreţei Lidia Buble, sub acuzaţia de dare de mită.

Aceasta era acuzată că ar fi dat 900 de lei unor agenţi de poliţie pentru a nu fi testată cu aparatul etilotest şi pentru a nu fi sancţionată că nu avea declaraţie pe proprie răspundere necesară la deplasarea pe timpul nopţii.

Cei doi aegenţi de poliţie şi încă o persoană au fost trimişi şi ei în judecată.

Foto: libertatea.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3