930×122 CAPRA 5

condamnare

NICOLESCU MERGE ÎN PUȘCĂRIE! 7 ANI ȘI 8 LUNI DE ÎNCHISOARE!

Curtea de Apel București a decis cu puțin timp în urmă: Constantin Nicolescu a fost condamnat definitiv la 7 ani și 8 luni de închisoare cu executare pentru fraudare de fonduri europene.

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

DNA l-a acuzat că, pe vremea când era președinte al Consiliului Județean Argeș, a falsificat o serie de acte pentru a obţine bani europeni necesari reabilitării a patru unităţi de învăţământ din Argeş pe motiv că acestea ar fi fost afectate de inundaţiile din 2005. Procurorii au stabilit, însă, că şcolile nu au fost afectate. Pentru unităţile respective s-au obţinut aproape 900.000 de euro.

Vă reamintim că dosarul a fost transmis spre rejudecare Curţii de Apel de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Pe 26 ianuarie 2011 Constantin Nicolescu a fost reţinut în acest dosar de procurorii DNA pentru 24 de ore, dar i s-a făcut rău şi apoi a fost operat pe cord, în Bucureşti. De atunci fostul președinte al Consiliului Județean a fost judecat în stare de libertate.

Citiți și: S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pizza Sapori Italia 570 90