EcoMoto 930×122

condamnare

S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro

S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro ca să-și recapete permisul. Aceasta este metoda la care a recurs o șoferiță de 46 de ani, metodă care i-a adus o pedeapsă de un an şi zece luni de închisoare cu suspendare.

Citiți și: Polițist în misiune, accidentat grav de un șofer băut

Potrivit Gazeta de Sud, femeia a fost depistată conducând sub influenţa băuturilor alcoolice pe 2 aprilie 2022, pe raza comunei Robăneşti, pe DJ 641, de un echipaj de poliţie rurală format din doi agenți de poliție din cadrul Poliției Municipiului Craiova – Secția Rurală Pielești.

Aceasta circula în zig-zag pe șosea, iar după câteva sute de metri a intrat cu autoturismul într-un şanţ. Testată cu aparatul etilotest, agenții au constatat că femeia avea o alcoolemie de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat, potrivit sursei citate.

Citiți și: Un polițist din Pitești, salvatorul neașteptat al unei tinere, lângă Dedeman

O zi mai târziu, femeia, împreună cu un bărbat l-au sunat pe poliţistul care a întocmit dosarul penal şi l-au rugat să se întâlnească. Aceștia doreau să intre din nou în posesia permisului de conducere în schimbul unui plic cu 300 de euro.

Poliţistul a refuzat propunerea celor doi şi și-a anunţat şeful ierarhic, precum și pe ofiţerii anticorupţie. Ulterior, cei doi au fost prinși în flagrant în timp ce au lăsat pe biroul agentului suma de 300 de euro, mai notează Gazeta de Sud.

În acest caz, Curtea de Apel Craiova a dat, ieri, o sentinţă definitivă.

Ambii au fost condamnați definitiv pentru dare de mită. Bărbatul care i-a fost complice s-a ales cu o pedeapsă de un an şi patru luni de închisoare cu suspendare.

Sursă: Gazeta de Sud

Foto principal: descriptiv

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90