930×122 CAPRA 5

condamnare

Elena Udrea și Ioana Băsescu, ani grei de pușcărie!

Elena Udrea și Ioana Băsescu, ani grei de pușcărie!

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Sentința nu este definitivă și se poate face apel.

Curtea de Apel Bucuresti a pronunțat azi sentința în dosarul în care Elena Udrea și Ioana Băsescu sunt acuzate că au încălcat legea în 2009, pentru a strânge banii necesari în campania electorală a fostului șef al statului, Traian Băsescu.

Citiți și: S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro

Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare pentru infracțiunile pentru care a fost trimisă în judecată de DNA în legătură cu dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Totodată, Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de detenție. Dan Andronic a fost achitat.

Elena Udrea a primit mai multe condamnări pentru spălare de bani și luare de mită. Acestea au fost contopite și a rezultat o pedeapsă de șase ani de închisoare cărora li s-a mai adăugat un spor de doi ani. În total, Udrea va avea de executat opt ani de detenție.

Totodată, Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de detenție. Ea a fost acuzată de spălare de bani și instigare la spălare de bani, fapte pentru care a primit mai multe pedepse, care au fost contopite, rezultând cinci ani de închisoare.

Toată știrea o puteți citi: AICI

Sursă: Digi24.ro

 

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90