930×122 POSADA 5

condamnare

Elena Udrea și Ioana Băsescu, ani grei de pușcărie!

Elena Udrea și Ioana Băsescu, ani grei de pușcărie!

Citiți și: Doctoriţă condamnată cu suspendare, după ce a luat 272 de şpăgi!

Sentința nu este definitivă și se poate face apel.

Curtea de Apel Bucuresti a pronunțat azi sentința în dosarul în care Elena Udrea și Ioana Băsescu sunt acuzate că au încălcat legea în 2009, pentru a strânge banii necesari în campania electorală a fostului șef al statului, Traian Băsescu.

Citiți și: Ultimă oră! Udrea a ieșit din închisoare!

Elena Udrea a fost condamnată la opt ani de închisoare cu executare pentru infracțiunile pentru care a fost trimisă în judecată de DNA în legătură cu dosarul finanțării campaniei electorale din 2009. Totodată, Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de detenție. Dan Andronic a fost achitat.

Elena Udrea a primit mai multe condamnări pentru spălare de bani și luare de mită. Acestea au fost contopite și a rezultat o pedeapsă de șase ani de închisoare cărora li s-a mai adăugat un spor de doi ani. În total, Udrea va avea de executat opt ani de detenție.

Totodată, Ioana Băsescu a fost condamnată la cinci ani de detenție. Ea a fost acuzată de spălare de bani și instigare la spălare de bani, fapte pentru care a primit mai multe pedepse, care au fost contopite, rezultând cinci ani de închisoare.

Toată știrea o puteți citi: AICI

Sursă: Digi24.ro

 

 

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3