930 x122 grota rece

agresiune sexuală

O FATĂ DIN PITEȘTI A OBȚINUT DAUNE MORALE DE 7.000 DE LEI DE LA UN RECIDIVIST CARE A PIPĂIT-O. CE CONDAMNARE A PRIMIT INDIVIDUL

Un individ din Pitești (Marius V. Ţ) a fost condamnat de instanța de fond la 4 ani de închisoare și plata unor daune morale de 7.000 de lei către o adolescentă de 16 ani din Pitești, pe care a pipăit-o în zona intimă.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Faptele s-au petrecut în data de 16 noiembrie 2019, în jurul orei 18.45, în scara unui bloc din cartierul Nord.

A pipăit-o împotriva voinței sale

Citiți și: Exclusiv. Poliția, OFICIAL despre știrea care ZGUDUIE România!

Fata se întorcea din Centru si se pregătea să urce în apartamentul în care locuiește cu familia. Bărbatul a ajuns-o din urmă înainte să intre în lift.

„A prins-o cu o mâna în zona pieptului, imobilizând-o, iar cu cea de a doua mână a atins-o în zona intimă (…) pipăind-o timp de câteva secunde, împotriva voinței sale”, se arată în considerentele sentinţei penale Nr. 358/2020 (rolii.ro) pronunţate de Judecătoria Piteşti, care redau declaraţia fetei.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de spraveghere ale blocului.

Agresorul a fost identificat. Polițiștii au descoperit că este vorba de un recidivist, condamnat în vara anului 2017 la doi ani de pușcărie pentru o altă infracțiune (condamnare cu privire la care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de încercare de doi ani).

Ajuns iar în instanță, Judecătoria Pitești a revocat suspendarea sub supraveghere a pedepsei anterioare şi,  în martie 2020, a adăugat la aceasta și pedeapsa pentru agresiune sexuală, urmând ca recidivistul să execute 4 ani de pușcărie.

Prin aceeași decizie, bărbatul e obligat să plătească victimei suma de 7000 de lei, reprezentând prejudiciul moral produs prin comiterea faptei.
Sentința nu este însă definitivă.

(Foto descriptiv: alba24.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90