930 pe 122 COSTACHE

agresiune sexuală

O FATĂ DIN PITEȘTI A OBȚINUT DAUNE MORALE DE 7.000 DE LEI DE LA UN RECIDIVIST CARE A PIPĂIT-O. CE CONDAMNARE A PRIMIT INDIVIDUL

Un individ din Pitești (Marius V. Ţ) a fost condamnat de instanța de fond la 4 ani de închisoare și plata unor daune morale de 7.000 de lei către o adolescentă de 16 ani din Pitești, pe care a pipăit-o în zona intimă.

Citiți și: Polițistă agresată sexual!

Faptele s-au petrecut în data de 16 noiembrie 2019, în jurul orei 18.45, în scara unui bloc din cartierul Nord.

A pipăit-o împotriva voinței sale

Citiți și: S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro

Fata se întorcea din Centru si se pregătea să urce în apartamentul în care locuiește cu familia. Bărbatul a ajuns-o din urmă înainte să intre în lift.

„A prins-o cu o mâna în zona pieptului, imobilizând-o, iar cu cea de a doua mână a atins-o în zona intimă (…) pipăind-o timp de câteva secunde, împotriva voinței sale”, se arată în considerentele sentinţei penale Nr. 358/2020 (rolii.ro) pronunţate de Judecătoria Piteşti, care redau declaraţia fetei.

Întreaga scenă a fost filmată de camerele de spraveghere ale blocului.

Agresorul a fost identificat. Polițiștii au descoperit că este vorba de un recidivist, condamnat în vara anului 2017 la doi ani de pușcărie pentru o altă infracțiune (condamnare cu privire la care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe un termen de încercare de doi ani).

Ajuns iar în instanță, Judecătoria Pitești a revocat suspendarea sub supraveghere a pedepsei anterioare şi,  în martie 2020, a adăugat la aceasta și pedeapsa pentru agresiune sexuală, urmând ca recidivistul să execute 4 ani de pușcărie.

Prin aceeași decizie, bărbatul e obligat să plătească victimei suma de 7000 de lei, reprezentând prejudiciul moral produs prin comiterea faptei.
Sentința nu este însă definitivă.

(Foto descriptiv: alba24.ro)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90