930 x122 grota rece

investigații criminale

ȘOFER DIN PITEȘTI, TRIMIS LA PUȘCĂRIE

Șofer din Pitești, trimis la pușcărie. Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș au pus în aplicare un mandat de executare a unei pedepse cu închisoarea.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Mandatul a fost emis de Judecătoria Pitești pe numele unui piteștean, Gheorghe Șerbănică, în vârstă de 47 de ani, condamnat la 3 ani, 5 luni şi 20 de zile de închisoare pentru infracţiuni la regimul rutier.

În decembrie 2017, piteșteanul a fost prins de polițiști conducând o mașină deși ar fi avut permisul auto anulat pentru alte infracțiuni rutiere. La același control în trafic, polițiștii au constatat că ar fi fost băut (peste 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat). În plus, la timpul respectiv ar fi refuzat să îi fie recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

I s-a făcut dosar penal și a fost trimis în judecată, magistrații pronunțând în aceste zile verdictul. Bărbatul a fost încarcerat în Penitenciarul Mioveni. (Foto: descriptiv) 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90