930×122 CAPRA 5

lansare

REVISTĂ DE MODĂ, LANSATĂ AZI ÎN PITEȘTI (VIDEO ȘI GALERIE FOTO)

Doamna modei piteștene, Valeria Coman, a împărtăşit astăzi impresii despre Festivalul Internaţional de Modă Muntenia Fashion Days, care a avut loc luna trecută în organizarea ei, a făcut fotografii, a primit flori, a dat autografe şi a lansat revista Top Fashion Designers-MFD. Evenimentul s-a desfășurat în incinta Bibliotecii Județene „Dinicu Golescu” din Pitești.

Citiți și: (UPDATE/VIDEO) CÂT VA COSTA PRIMA MAȘINĂ ELECTRICĂ DACIA

,,Primul număr al revistei reprezintă practic fructul festivalului de modă Muntenia Fashion Days. Este un rezumat a tot ceea ce s-a întâmplat. În numerele viitoare vor urma interviuri cu cei 38 de designeri care ne-au călcat pragul.

Citiți și: ADRIAN VASILIU ȘI-A LANSAT CARTEA „DUMNEZEI ȘI MICROBIȘTI”

Am pus mult suflet în realizarea acestui număr, număr la care s-a muncit în jur de o lună. Le mulţumesc mult tuturor celor care ne-au susținut, iar peste ceva timp îi aştept la o nouă întâlnire, de această dată în cadrul festivalului Culorile Toamnei.’’, spune Valeria Coman pentru ePitești.

Revista va apărea trimestrial şi se va distribui gratuit.

Despre Muntenia Fashion Days puteți citi în articolul următor: http://epitesti.ro/monden/moda-si-frumusete/s-a-incheiat-muntenia-fashion-days/. (Foto: Facebook Gianina Gya Petrescu)

555 pe 222 COSTACHE

Comentarii

570 X 90 POSADA 3