NOR CURIER 930X122

carte

DANA GRECU ARE RĂBDARE! A AȘTEPTAT O JUMA’ DE ORĂ!

Lipsa de punctualitate la români se manifestă și în cultură. Lansarea de carte de astăzi de la Biblioteca Județeană „Dinicu Golescu” din Pitești a început cu o jumătate de oră întârziere față de programul anunțat inițial. Asta pentru că directorul bibliotecii, Octavian Mihail Sachelarie, și autorul cărții, Cornel Constantin Ciomâzgă, au ținut să discute în biroul primului dintre ei înainte de debutul evenimentului. După încheierea discuției din birou au urmat alte minute de întârziere: jurnaliștii, presați de timp, s-au grăbit, firesc, să-i ia declarații autorului înainte de lansare.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

În tot acest timp invitatul principal al autorului, Dana Grecu, a așteptat cu răbdare. Răbdare care altfel nu o caracterizează. Cel puțin nu ca moderator de televiziune în emisiunea „La ordinea zilei”. Aflată încă în concediu de odihnă, vedeta Antenei 3, originară din Pitești, a socializat cu publicul. Cu zâmbetul pe buze. Atât în sală, cât și pe holul principal de la parterul Bibliotecii.

Cartea lansată azi în Pitești de Cornel Constantin Ciomâzgă se intitulează „Se întorc morții acasă”. Personaje principale sunt un călău și victima sa. Un fost torționar comunist și victima acestuia se întâlnesc după zeci de ani spre a trăi împreună o experiență incredibilă. Ciomâzgă (ultima fotografie) este unul dintre cei mai importanți publiciști ai anilor ’90, întemeietor și director al unor publicații și al primelor posturi de radio private din România și profesor la Facultatea de Jurnalism, mentor al unor mari gazetari de acum. În urmă cu 14 ani s-a retras în chiliile unor mănăstiri, pentru a ieși de acolo cu o carte care avea să spargă tiparele, devenind best-seller. Timp de zece ani scriitorul a stat din nou ascuns prin sihăstrii și locuri tainice, pentru ca în anul 2014 să revină cu această carte.

Citiți și: „O CARTE PENTRU FIECARE!”, CAMPANIA CARE ADUCE BUCURII ÎN CĂMINELE DE BĂTRÂNI DIN TOPOLOVENI

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90