930×122 CAPRA 5

divergent

„DIVERGENT”, UN NOU FILM ÎN CINEMATOGRAFE

Peste doar câteva zile, pe 21 martie, va avea loc lansarea în România a filmului ,,Divergent’’. Este un film regizat de Neil Burger, avându-i ca scenarişti pe Veronica Roth, Vanessa Taylor şi Evan Daugherty.

Citiți și: PSD Argeș: Gentea și Mînzînă, confirmați într-o impresionantă demonstrație de forță!

Potrivit „Smartwoman”, filmul prezintă o lume împărţiţă în caste, o lume în care fiecare trebuie să se încadreze într-o anumită categorie, în caz contrar riscând să fie eliminat. O adolescentă în vârstă de 16 ani descoperă că ea reprezintă o anomalie a acestui sistem. Lupta cu sistemul va fi, probabil, una de durată pentru că filmul este doar primul dintr-o serie de trei sau patru.

Povestea este o ecranizare după cartea de debut cu acelaşi nume scrisă de Veronica Roth. „Divergent” şi „Insurgent”, a doua carte a seriei, au devenit rapid best-seller-uri şi s-au ales şi cu ceva premii, în ciuda faptului că autoarea avea numai 23 de ani la momentul lansării. (Foto: CinemaRx)

Citiți și: Filmul „Experimentul Pitești”, la Cinema București. Plus o expoziție unică!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90